TRAFIKANTI I DROGËS PESHONTE 270 KILOGRAMË/ Nuk do ta besoni ku u mbajt seanca e tij e gjyqit – AlpeGossip
TRAFIKANTI I DROGËS PESHONTE 270 KILOGRAMË/ Nuk do ta besoni ku u mbajt seanca e tij e gjyqit

TRAFIKANTI I DROGËS PESHONTE 270 KILOGRAMË/ Nuk do ta besoni ku u mbajt seanca e tij e gjyqit

Një trafikant droge, i clili peshon 270 kg, është gjykuar në ambientet e një autoambulance.

Kirk Lenell Smith është aq shumë mbi peshë sa është shpallur i fajshëm për trafikim kokaine në një autoambulancë të sjellë pranë gjykatës në Cincinnati.

Gjatë dëshmisë së tij, 42-vjeçari i pranoi akuzat ndërsa gjykatësi shpjegoi se nëse do ta kishin lëvizur nga ambulanca mund të kishin vënë në rrezik shëndetin e tij.

Ndërkohë që mbahej seanca, Smith ishte i lidhur me disa monitorë që tregonin parametrat e tij jetësorë.

Shtëpia e kriminelit obez u kontrollua në prillin e kaluar, ku policët zbuluan kokainën si dhe disa armë.