TREND I VITIT/ Veshje pranverore me materiale dimri – AlpeGossip
TREND I VITIT/ Veshje pranverore me materiale dimri

TREND I VITIT/ Veshje pranverore me materiale dimri

Trendin e materialeve të leshta ose bluzave me thurje si “ato të gjysheve”, e kemi parë të lulëzojë që në dimrin e 2020-ës.

Veshje pranverore me materiale dimri? Po, e dëgjuat mirë!

Sidoqoftë, këto modele s’do mbeten vetëm në dimër. Crop-tops (bluzat e shkurtra) apo pantallonat e shkurtra do i shohim në forma më të buta dhe të rehatshme, në të gjitha stinët.

Veshje pranverore me materiale dimri? Po, e dëgjuat mirë!

Blogeret po i veshin me pallto dimërore dhe çizme të gjata:

Veshje pranverore me materiale dimri? Po, e dëgjuat mirë!

Ose po i përdorin për një pamje “Instagram-friendly”, edhe në shtëpi:

Veshje pranverore me materiale dimri? Po, e dëgjuat mirë!

Të këndshme, të buta dhe të rehatshme, është e sigurt se do i shohim shpesh këtë pranverë dhe pse jo, edhe në sezonet e ardhshme:

Veshje pranverore me materiale dimri? Po, e dëgjuat mirë!

Veshje pranverore me materiale dimri? Po, e dëgjuat mirë!

Veshje pranverore me materiale dimri? Po, e dëgjuat mirë!