TRUPI NDRYSHON/ Katër gjëra të çuditshme ndodhin në trupin e femrës gjatë marrëdhënieve seksuale – AlpeGossip
TRUPI NDRYSHON/  Katër gjëra të çuditshme ndodhin në trupin e femrës gjatë marrëdhënieve seksuale

TRUPI NDRYSHON/ Katër gjëra të çuditshme ndodhin në trupin e femrës gjatë marrëdhënieve seksuale

Goca, lexoni me kujdes! Ekspertët e seksit kanë dalë në konkluzionin se trupi juaj mund të ndryshojë ashtu siç kurrë nuk e keni imagjinuar, në momentet që kryeni marrëdhënie seksuale.

Gjoksi juaj rritet

Po është e vërtetë! Gjoksi juaj rritet si pasojë e rritjes së nivelit të gjakut gjatë seksit. Për këtë arsye gjoksi juaj është më i fortë dhe më i madh se zakonisht. Por kjo situatë, ndodh për shumë pak pasi gjithçka kthehet në normalitet brenda disa orësh.

Klitori zhduket

Ndërsa përgatiteni për kulmin e kënaqësisë, vagina fryhet dhe fsheh klitorin, i cili thuajse zhduket krejtësisht. Mos u frikësoni, kjo është krejtësisht e natyrshme. Menjëherë pas orgazmës, trupi kthehet vetë në situatën e mëparshme.

 

Vagina juaj mban erë

Dhe mban erën e tullumbacit! Momente përpara se të arrihet kënaqësia maksimale në shtrat, vagina nis të mbajë erë. Eksperët mendojnë se lidhet me faktin se shancet për të qënë shtatzënë janë më të mëdha. Një mendim tjetër, është se bëhet gati për të mirëpritur penisin.

Ejakulimi i femrës

Ndësa bëheni gati për orgazmën, menjëherë mbusheni me lëngje. Ka raste që femrat nuk e përjetojnë ejakulimin, por kjo nuk është aspak shqetësuese.