U GJET MË NË FUND/ Ju prezantojmë me ngjyrën e flokëve që i shkon çdo femre (FOTO) – AlpeGossip
U GJET MË NË FUND/ Ju prezantojmë me ngjyrën e flokëve që i shkon çdo femre (FOTO)

U GJET MË NË FUND/ Ju prezantojmë me ngjyrën e flokëve që i shkon çdo femre (FOTO)

Ngjyra e flokëve që do t’i rrijë perfekt pothuajse të gjitha femrave është një ngjyrë mes gështenjës dhe bjondes.

Ky kombinim i ballukeve ngjyrë gështenjtë dhe bjonde, kryesisht përreth fytyrës dhe në skaje të flokëve, u rri perfekt pothuajse të gjitha femrave, thotë Katerina Proko, stiliste e flokëve nga Nju-Jorku.

Me atë rast është ideale për nuanca të ndryshme të lëkurës, sepse stilisti shumë lehtë mund të ndryshojë thellësinë e ngjyrave, por që ende të mbetet nuanca ngjyrë karameleje.

Nëse jeni bjonde natyrale, kjo është ngjyra ideale për ju, sepse shton kontrastin dhe thellësinë pa pasur nevojë që të përdorni nuanca tepër të errëta.

Nëse jeni zeshkane, do t’i ndriçoni gjërat, mirëpo nuk do të bëheni qind për qind bjonde.

Më së miri këtë dukje mund ta arrini vetëm te stilisti dhe nuk është e vështirë t’i mirëmbani.