“UNË PASI HËNGRA GJYSMËN…”/ Disa ditë pas lindjes, Arbana Osmanit i shtohet edhe më keq oreksi se gjatë shtatzënisë – AlpeGossip
“UNË PASI HËNGRA GJYSMËN…”/ Disa ditë pas lindjes, Arbana Osmanit i shtohet edhe më keq oreksi se gjatë shtatzënisë

“UNË PASI HËNGRA GJYSMËN…”/ Disa ditë pas lindjes, Arbana Osmanit i shtohet edhe më keq oreksi se gjatë shtatzënisë

Se ne mund të prisnim edhe lot e të qara dhe nuk është hiç çudi. Pjesa më e madhe e nënave që sapo kanë sjellë një fëmijë në jetë kalojnë të famshmin depresion ‘postpartum’. Arbana jo. E sqaroi edhe vetë para pak ditësh që pas të dyja lindjeve ka qenë veçse e lumtur. Në do shtonim, edhe shumë e lezetshme në të gjitha postimet pas lindjes së Diellit. Ka ndarë receta, ka bërë grim, ka treguar regjimin e saj pas lindjes, ka festuar ‘Halloween’ dhe ka qeshur me lot me Eduartin dhe Jonin të maskuar si fantazma, dhe ka ngrënë e nuk ia ka prishur qejfin hiç nepsit për ëmbëlsira. Siç edhe e tregon në këtë story:


Sigurisht gjysma e tortës e do edhe një gotë ujë edhe një gotë pendesë. Ndërkohë ne shijojmë postimet gjithë kripë të Arbanës që veç në depresion nuk është.