“UNË NUK I NGJITEM NË BUZË ILIRIT”/ Fifi i bën skena xhelozie Granitit – AlpeGossip
“UNË NUK I NGJITEM NË BUZË ILIRIT”/ Fifi i bën skena xhelozie Granitit

“UNË NUK I NGJITEM NË BUZË ILIRIT”/ Fifi i bën skena xhelozie Granitit

Ndonëse Fifi dhe Graniti kanë deklaruar se janë vetëm shokë, mes tyre nuk mungojnë skenat e xhelozisë.

Fifi është bërë xheloze që Graniti ka qëndruar me një tjetër banore dhe ia ka shprehur hapur.

Fifi: Të pashë sot në diell aty

Graniti: Jemi që sa kohë këtu dhe mundemi me kriju shoqëri, nuk ka ndonjë gjë

Fifi: A tha ndokush që s’duhet me kriju shoqëri?

Graniti: Kështu i bie

Fifi: Nuk është kështu. Dhe unë e kam shok Ilirin po nuk shkuar ende t’i ngjitem në buzë

Graniti: A i jam ngjitur ndokujt unë?

Fifi: Se di. 15 minuta me mua në dhomën e rrëfimit të kapi vapa, ndërsa aty në diell 40 minuta nuk pate vapë ë