JU KUJTOHET QETSORI I BIG BROTHER? Nuk do ta njihni pas transformimit që i kanë bërë vitet (FOTO) – AlpeGossip
JU KUJTOHET QETSORI I BIG BROTHER? Nuk do ta njihni pas transformimit që i kanë bërë vitet (FOTO)

JU KUJTOHET QETSORI I BIG BROTHER? Nuk do ta njihni pas transformimit që i kanë bërë vitet (FOTO)

Me siguri të gjithë e kujtoni Qetsorin, konkurentin i edicionit të dytë të Big Brother i cili arriti të rrëmbente jo vetëm zemrat e publikut shqiptar, por edhe çmimin e fituesit të realityshow.
Pas përfundimit të spektaklit, daljet e tij në ekran kanë qenë të pakta. Ai ka vazhduar jetën në Vlorë, ku së fundmi është fotografuar nga ‘Panoramaplus’.

Siç e shohim, ish-konkurenti ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja dhe flokët më të gjatë se ç’i ka pasur. Ai shfaqet duke ecur pa mendje i zbathur në rrugët e plazhit.