Ups modelet "paskan harruar të depilohen", NUDO dhe plot "lesh" dalin në pasarelë (FOTO) - AlpeGossip
Ups modelet “paskan harruar të depilohen”, NUDO dhe plot “lesh” dalin në pasarelë (FOTO)

Ups modelet “paskan harruar të depilohen”, NUDO dhe plot “lesh” dalin në pasarelë (FOTO)

Ndërkohë që ne merreshim me ç’u vesh e ç’nuk u vesh gjatë javës së modës në New York, këpucët, çantat (siç vërtet duhet të ndodhë) na paska shpëtuar një detaj i hatashëm: paruke vaginale.
KAIMIN i solli modelet në mënyrën më të çmendur të mundshme, me një merkin veshur. Merkini është një paruke për zonën pubike, e cila përgjithësisht vjen në formë trekëndore, ngjitet rreth pjesës intime për të pasur kështu ca qime më shumë, shumë më shumë.

Qëllimi i kësaj sfilate ishte promovimi i diversitetit dhe toleranca. Kështu KAIMIN pati për qëllim t’i rikujtonte kujtdo se duhet të jetë krenar për trupin e tij dhe të qenit unik. Modelet u shfaqën në një stil punk të flokëve, përfshirë këtu edhe vetë paruket.

 

Merkini është përdorur fillimisht nga prostitutat, më pas mori një përdorim të gjërë në kinematografi, veçanërisht gjatë skenave nudo.

Për më tepër duhet të dini se një merkin mund ta porosisni fare lehtë online. Për këdo që është i interesuar, ja ku është: