Ushtrimi më i mirë për të çlodhur sytë në pak sekonda - AlpeGossip
Ushtrimi më i mirë për të çlodhur sytë në pak sekonda

Ushtrimi më i mirë për të çlodhur sytë në pak sekonda

Nëse edhe ju keni një kohë të gjatë para kompjuterit dhe kërkoni të çlodhni sytë ne ju tregojmë një ushtrim të thjeshtë për tu realizuar. Kujdesuni gjithnjë për shëndetin e syve tuaj.

Proçesi i shikimit është kaq i rëndësishëm saqë, sipas shkencëtarëve, përbën 50% të funksionit të trurit njerëzor.

Shikoni foton e dytë dhe: 

  • Bëni këtë ushtrim duke qëndruar në këmbë ose duke u ulur.
  • Shikoni në të majtë mos lëvizni kokën dhe përqendrohuni në një objekt që mund të shihni. Pastaj shikoni në të djathtën dhe përqendrohuni në një objekt që mund të shihni.
  • Lëviz sytë nga njëra anë në tjetrën 5 herë. Përsëriteni këtë 3 herë, nga 5 sekonda.