VAJZA MOS U MARTONI! Meshkujt ndikojnë për keq në shëndetin tuaj – AlpeGossip
VAJZA MOS U MARTONI! Meshkujt ndikojnë për keq në shëndetin tuaj

VAJZA MOS U MARTONI! Meshkujt ndikojnë për keq në shëndetin tuaj

Një grua 105-vjeçare ka zbuluar sekretin e jetëgjatësisë së saj, të qëndroni larg nga meshkujt.

Brenda Osborne ka lindur në vitin 1913 në të dyja Luftëraty Botërore dhe ka qenë vetëm një ditë e sëmurë.

Për ditëlindjen e 105-të, Brenda tha se nuk do të ishte këtu nëse do kishte një partner.

“Jetëgjatësia ime lidhet me punën e palodhshme dhe me shmangien e meshkujve”, tha ajo.

Ajo ka zbuluar se ka arritur deri në këtë moshë duke punuar fort dhe shëtitur në ajër të pastër. Ajo ka jetuar në shtëpinë e saj të fëmijërisë për 93 vite, përpara se të lëvizte në rezidencën në të cilën jeton për momentin.