VËMËNDJA VETËM TEK JU GOCA! Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë sezon – AlpeGossip
VËMËNDJA VETËM TEK JU GOCA! Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë sezon

VËMËNDJA VETËM TEK JU GOCA! Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë sezon

Sapo moti nis të ngrohet, të gjithave na lind një dëshirë natyrale për të veshur fustanet më të bukura që kemi në garderobë. Jo vetëm për t’i veshur, por për të blerë të reja! Një fustan i ri është më shumë se thjesht një fustan i ri.

Po çfarë fustanesh janë në modë këtë sezon?

1. Një fustan i zi ju duhet patjetër!

Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë

2. I shkurtër dhe me mëngë të gjata

Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë

3. Fustane me ngjyra dhe kuadrate

Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë

4. Zgjidhni detaje vintage këtë pranverë

Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë

5. Fustanet prej mëndafshi

Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë

6. Fustanet e trikotuara dhe të gjatë

Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë

7. Fustanet e vajzave franceze

Ju duhen vetëm 7 fustane dhe asgjë tjetër për këtë

Burimi: Who What Wear