VËMENDJE VAJZA/ Ja 6 shenjat që një mashkull ju pëlqen por është i ndrojtur – AlpeGossip
VËMENDJE VAJZA/ Ja 6 shenjat që një mashkull ju pëlqen por është i ndrojtur

VËMENDJE VAJZA/ Ja 6 shenjat që një mashkull ju pëlqen por është i ndrojtur

Ja cilat janë 6 shenjat kur një mashkull ndjen për ty dhe e ka vështirë ta shprehë atë që ndjen:
Nuk janë vetëm femrat të ndrojtura, të tillë janë edhe meshkujt.

Ja cilat janë 6 shenjat kur një mashkull ndjen për ty dhe e ka vështirë ta shprehë atë që ndjen:

Ai është afër teje kohët e fundit.
Ai është shumë i mirë me ty.
Ai të buzëqesh gjithnjë dhe e largon vështrimin menjëherë.
Ai të jep gjithnjë vëmendje.
Ai komplimenton gjithnjë ndryshimet e tua, madje edhe ato më minimaliste.
Nuk të kërkon të dilni, edhe pse ju e dini që ju pëlqen.