“PO QESH APO PO QAN?” Mevlani “preket” gjatë kërcimit të Antonelës me Blerimin – AlpeGossip
“PO QESH APO PO QAN?” Mevlani “preket” gjatë kërcimit të Antonelës me Blerimin

“PO QESH APO PO QAN?” Mevlani “preket” gjatë kërcimit të Antonelës me Blerimin

Blerimi ka ftuar në kërcim Antonelën, për të cilën nuk munguan komplimentet.

Por u vu re se Antonela po qeshte gjithë kohës, ndërsa Mevlani i kishte sytë e skuqur teksa fliste me Rinianin.

Mevlani: Prit moj vajzë të fillojë muzika.

Antonela: Jo me këngën e Mevlanit.

Mevlani: A dëgjove ca tha? Hajde dhe ti. Lum burri që do të të marrë.

Bora: Mevlan pse i ke sytë e kuq dhe me lot

Mevlani: Po qeshja me Rininain se tha Blerimi po të sheh ty, Antonela mu.