VEMENDJE VAJZA! “Veshjet e tenisit” janë zyrtarisht trend i këtij viti – AlpeGossip
VEMENDJE VAJZA! “Veshjet e tenisit” janë zyrtarisht trend i këtij viti

VEMENDJE VAJZA! “Veshjet e tenisit” janë zyrtarisht trend i këtij viti

Rrobat e frymëzuara nga tenisi do t’i gjeni kudo: Nga bluzat me jakë, tek detajet me vija deri tek fundet me pala, çorapet apo mbizotërimi i ngjyrës së bardhë.

'Veshjet e tenisit' janë zyrtarisht trend i këtij viti, edhe

Marka të ndryshme po dyfishojnë trendin dhe po sjellin detaje të “uniformës” në shumë veshje. Nuk ka nevojë as të dini tenis, megjithatë kur të shihni sa bukur duken veshjet, ndoshta do filloni të praktikoheni.

'Veshjet e tenisit' janë zyrtarisht trend i këtij viti, edhe

'Veshjet e tenisit' janë zyrtarisht trend i këtij viti, edhe

'Veshjet e tenisit' janë zyrtarisht trend i këtij viti, edhe