(VIDEO) Kapet duke tradhtuar, ndëshkohet keq nga bashkëshortja dhe dashnorja – AlpeGossip
(VIDEO) Kapet duke tradhtuar, ndëshkohet keq nga bashkëshortja dhe dashnorja

(VIDEO) Kapet duke tradhtuar, ndëshkohet keq nga bashkëshortja dhe dashnorja

Bashkëshortja është mllefosur dhe ka nisur ta godas burrin, kur e ka parë me dashnoren në një rrugë në Shaanxi të Kinës. Me të kuptuar që ai nuk është beqar, dashnorja është nervozuar dhe e qëlloi shpullë.
Në momentin që e pa me tjetrën, bashkëshortja e kapi për flokë dhe deshi ta rrihte, por ai e mbrojti dashnoren pasi ajo nuk kishte ditur asgjë

Kur e kuptoi se ‘shkatërruesja e familjes’ nuk di gjë, e lëshoi dhe nisi të merrej me burrin e saj.
“Thirreni policinë, sepse ky është tradhtar. Për 20 vjet jam e martuar me të dhe nuk kam ku shkoj”, bërtiste ajo me zë, ndërsa mbante burrin për këmishe.

Meqenëse ishte shumë këmbëngulëse dhe nuk po e lejonte të lëvizte, ai e qëlloi në fytyrë gruan që besohet të jetë në të 40-at.
Nuk dihet si përfundoi kjo histori, ku ai u zbulua keq që ishte në lidhje dyfishe që e mbante fshehur nga të dyja.