RINGROHENI MISHIN NË KËTO 3 MËNYRA/ Do të jetë po aq i mirë dhe i shijshëm si një ditë më parë – AlpeGossip
RINGROHENI MISHIN NË KËTO 3 MËNYRA/ Do të jetë po aq i mirë dhe i shijshëm si një ditë më parë

RINGROHENI MISHIN NË KËTO 3 MËNYRA/ Do të jetë po aq i mirë dhe i shijshëm si një ditë më parë

Nëse keni menduar  se të ringrohni mishin e gatuar një ditë më parë do ta bëjë atë të thatë e keni gabim. Këtu është ajo që duhet të dini.

Metoda 1: Ngroheni atë në mikrovalë. Mund të duket si një zgjedhje e çuditshme, por na dëgjoni! Nësenuk keni kohë dhe duhet të hani me nxitim kjo është rruga më e shkurtër dhe e mirë. Kjo metodë do ta thajë mishin vetëm nqs nuk përdorni një truk të zgjuar si ky:  Si fillim vendoseni biftekun në një pjatë të thellë. Më pas(dhe këtu është pjesa e zgjuar) derdhni mbi të  disa pika lëng mishi ose ujë. Kështu do ta mbani mishin me lagështirë dhe do të thotë se ai do të jetë po aq i shijshëm sikur ta kishit gatuar në ças

Metoda 2: Ngroheni në furrë: Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ringrohur biftekun nëse keni kohë tepër. Do t’ju marrë 30 minuta kohë por do t’ja vlejë.

Para se të filloni, duhet të ngrohni furrën. Sekreti dhe këtu është i njëjtë. Spërkateni atë me lëngun e mishit ose më një lëng të një super që keni gatuar me lëng zarzavatesh, në këtë mënyrë nuk do të thahet. E njëjta metodë mund të ndiqet dhe nqs e keni më lehtë ta ngrohni atë në tigan.