VITI I RI, FLOKË TË REJA/ Frymëzohu nga VIP-at që e ndryshuan modelin – AlpeGossip
VITI I RI, FLOKË TË REJA/ Frymëzohu nga VIP-at që e ndryshuan modelin

VITI I RI, FLOKË TË REJA/ Frymëzohu nga VIP-at që e ndryshuan modelin

Shumë pranë Krishtlindjes apo Vitit të Ri ose fill pas tyre, parukeritë vlojnë nga puna me zonjat dhe zonjushat që qejfin e kanë të bëjnë ndryshime në pamje. 2022-shi sapo ka hyrë dhe nëse keni dëshirë të bëni një ndryshim në pamjen tuaj, sado të vogël ose drastik, personazhet e njohur të ekranit e kanë marrë përsipër si detyrë të na udhëzojnë, ndaj për të gjetur veten mes një prej trendeve që mund të provosh tani ose gjatë këtij viti, po ju tregojmë më tej çfarë kemi parë të ndryshojnë personazhet publikë.