“NËSE NA NDALOHEN CIGARET…”/ Ja çfarë thonë banorët për 18 shkurtin – AlpeGossip
“NËSE NA NDALOHEN CIGARET…”/ Ja çfarë thonë banorët për 18 shkurtin

“NËSE NA NDALOHEN CIGARET…”/ Ja çfarë thonë banorët për 18 shkurtin

Mbrëmja e sotme në Big Brother VIP ka nisur me një pyetje për banorët nëse do pranojnë të qëndrojnë deri në 18 shkurt.

Banorët do thërriten një nga një në dhomën e rrëfimit dhe do japin përgjigjen e tyre.

Gjithashtu banorëve ju është ndaluar dhe përdorimi i cigareve me shumicë dhe at duhet të pinë vetëm 5.

Einxhel: Arbana ju na keni kërkuar një përgjigje, nëse na ndaloni cigaret diheni përgjigjen tonë.

Ishte kjo një përgjigje ndaj Arbanës për 18 shkurtin.

Ndëraa Meridiani u shpreh se shumë gamiljarë do jene falenderues që jua keni ndaluar cigaret.