Vogëlushi Tian paska një talent? Mami Tuna sapo na tregoi që… – AlpeGossip
Vogëlushi Tian paska një talent? Mami Tuna sapo na tregoi që…

Vogëlushi Tian paska një talent? Mami Tuna sapo na tregoi që…

Nuk thonë kot që djemtë janë shumë të lidhur me mamatë dhe këtë fakt e ka treguar edhe Tuna, e cila që prej lindjes së vogëlushit Tian na ka treguar se është 100% e përkushtuar që djali i saj të rritet mes të mirave.

Ndoshta në këtë rast mund të përdorim shprehjen “gen artistësh” dhe kjo e thënë po ti hedhim një sy fotos që ka postuar Tuna në Instastory, ku ka treguar vogëlushin e saj i cili ndodhet para një tabloje pikturash ndërkohë që në duar ka disa pastela.

A do të bëhet Tiani një pikturist i zoti në të ardhmen?

Asnjëherë nuk i dihet! Na mbetet vetëm që të presim…