“WHAT THE FUCK”/ Këto janë 20 veshjet më të çmendura të “Paris Fashion Week” – AlpeGossip
“WHAT THE FUCK”/ Këto janë  20 veshjet më të çmendura të “Paris Fashion Week”

“WHAT THE FUCK”/ Këto janë 20 veshjet më të çmendura të “Paris Fashion Week”

Në prezantimin e koleksioneve në “fashion week” jo të gjithë stilistët mund të jenë të suksesshëm. Ndërkohe qe disa bëjen bujë disa të tjerë bëjne gafa të pafalshme.

Gjatë mbremjës së “Paris Fashion Week” duket se disa e kanë tepruar me imagjinatën e  shfrenuar duke krijuar disa nga veshjet më qesharake të mundshme.

Ditën e sotme këto 20 krijme të paraqituara në sfilat po bëjn xhiron e botës ku të gjithë i kanë kosideruar të shpifura.

Sipas një reviste presigjoze amerikane të cilët fotot e kanë shoqërur me këtë mbishkrimL: “What the fuck”.

Epo duhet ta pranojme që nuk do guxonim kurrë ti vishnim dhe janë një dështim.