XHELOZIA SHFAQET HAPUR/ Andi kapet me Arjonin: Tea ishte shumë shumë e ngurtë… – AlpeGossip
XHELOZIA SHFAQET HAPUR/ Andi kapet me Arjonin: Tea ishte shumë shumë e ngurtë…

XHELOZIA SHFAQET HAPUR/ Andi kapet me Arjonin: Tea ishte shumë shumë e ngurtë…

Takimi mes Arjonit dhe Teas duket se nxiti “xhelozinë” e Andit. Ai ka zhvilluar tre takime me Tean, aq sa për të mjaftuar që bukuroshja bionde ta shprehë hapur pëlqimin për të.

Por edhe takimi i Arjonit dhe Teas shkoi shumë mirë dhe kjo u konfirmua nga vetë ata.

Mirëpo Andi nuk ndanë një mendim të tillë dhe tha se në atë takim, ndryshe nga daljet me të, Tea u duk shumë e ngurtë. Ndërkohë Arjoni e argumentoi këtë “ndrojtje” të Teas si interes kundrejt tij.

Andi: Unë e thash vetë që takimi yt ishte shumë i mirë. Ti the që Tea ishte shumë ndryshe me takimin tënd, ishte ndryshe sepse ishte shumë shumë e ngurtë.

Arjoni: Varet dhe për çfarë ndjen. Sepse ajo është e ngurtë me një person që e vlerëson dhe e lirshme me një person që s’ia ndjen.