BËHUNI GATI/ Pulovrën ”e shëmtuar” do ta shihni kudo këtë vit! – AlpeGossip
BËHUNI GATI/ Pulovrën ”e shëmtuar” do ta shihni kudo këtë vit!

BËHUNI GATI/ Pulovrën ”e shëmtuar” do ta shihni kudo këtë vit!

Nëse ka diçka “të shëmtuar” nga e cila s’do të heqim dorë këtë dimër, është jeleku i leshit! Eshtë pikërisht ajo bluzë që në gjimnaz refuzonim ta vishnim sepse legjendat asokohe, thonin që  s’ishte për njerëzit “cool”. Moda kthehet dhe perceptimi rreth këtij jeleku ka ndryshuar.

Para se Instagram-i të mbushet me foto vajzash me jelekun e leshtë, mësoni si ta kombinoni!

1. Xhinse + jelek + çimze

2. Fustanet vjeshtakë nuk dalin nga përdorimi. Sipër tyre vishni jelekun e famshëm dhe gati!

3. Xhinse të gjera + jelek golf+ taka= kombinimi më chic i dimrit!