Xixat do të jenë në trend këtë vit, ja modelet e reja të… (Foto) – AlpeGossip
Xixat do të jenë në trend këtë vit, ja modelet e reja të… (Foto)

Xixat do të jenë në trend këtë vit, ja modelet e reja të… (Foto)

Vitin e kaluar ishin vendosur në modë “shapkat”. Pra ato mbatheshin pothuajse kudo.

Kishte shumë ngjyra, modele dhe madje edhe një version interesant si në ujë.

Së fundi ngjashëm me këto shapkat janë zbuluar edhe ato të shkëlqyeshmet.

Arizonë së fundi ka paralajmëruar ato nga më të rejat, që duken në mënyrë fantastike.