“Yanny apo Laurel”, si e dëgjoni ju? Zbulohet e vërteta e videos që po “i çmend” të gjithë në INSTAGRAM (VIDEO) – AlpeGossip
“Yanny apo Laurel”, si e dëgjoni ju? Zbulohet e vërteta e videos që po “i çmend” të gjithë në INSTAGRAM (VIDEO)

“Yanny apo Laurel”, si e dëgjoni ju? Zbulohet e vërteta e videos që po “i çmend” të gjithë në INSTAGRAM (VIDEO)

E çuditshme!

Video më “IN” e momentit është pikërisht një sekuencvë dëgjimore ku pyetet nëse dëgjoni “Yanny apo Laurel” dhe e gjithë “bota” është ndarë në dy pjesë. Mirëpo më në fund ka dalë një raport përfundimtar sipas shkencës të cilët shprehen se 43% e njerëzve e dëgjojnë “Yanny”, ndëra 57% e dëgjojnë Laurel.

Gjithashtu është dhënë edhe një arsyetim shkencor ku thuhet se fjala e vërtetë që dëgjohet është “Laurel”, por për persona të ndryshëm, që e dëgjojnë nga telefonat apo kompjuterat e tjerë, në një distancë më të largët e dëgjojnë “Yanny”.

Aryseja? Sepse “Yanny” ka një frekuencë me të lartë, dhe nëse e dëgjoni kështu, keni “veshë të rinj”.