“Zanati i vjetër” titullohet balada e re e dashurisë në tregun muzikor, të cilin e solli sot Ermal Fejzullahu.

Një projekt që i dedikohet dashurisë së jetës që i dha fund lidhjes për shkak të tradhtisë dhe gënjeshtrave të përsëritura.

Kishte kohë që Ermali nuk vinte me balada dashurie pasi punonte