Zbuloni 6 mënyra për të ripërdorur lëvoret e vezëve (FOTO) - AlpeGossip
Zbuloni 6 mënyra për të ripërdorur lëvoret e vezëve (FOTO)

Zbuloni 6 mënyra për të ripërdorur lëvoret e vezëve (FOTO)

Përveçse janë një burim kalciumi dhe ju sigurojnë kocka e thonj më të fortë, ato mund të përdoren në mënyrë ekologjike në shtëpi duke zëvendësuar kimikatet dhe materialet plastike…

1. Si pleh për lulet

2. Për të mbajtur larg bimëve insektet

 

3.Si suplement kalciumi

 

4. Mbajtëse për krem-vanilje

 

 

5. Vazo lulesh në miniaturë

 

6. Mbajtëse qirinjsh