“Zmr, sa çova atë k*rvën në punë”,e dërgon gabim, djali shqyen sytë kur sheh kujt ia ka dërguar mesazhin – AlpeGossip
“Zmr, sa çova atë k*rvën në punë”,e dërgon gabim, djali shqyen sytë kur sheh kujt ia ka dërguar mesazhin

“Zmr, sa çova atë k*rvën në punë”,e dërgon gabim, djali shqyen sytë kur sheh kujt ia ka dërguar mesazhin

Të kapësh partnerin duke të të tradhtuar është një nga situatat më prekëse dhe më shkatërruese.
As viktima e tradhtisë dhe as ai që ka tradhtuar nuk do ndiheshin mirë në një situatë të tillë.

Tradhtia ka ekzistuar para se njerëzimi të civilizohej dhe është konsideruar nga shumica si traditë.

Ka shumë mënyra me anë të të cilave partneri juaj mund t’ju kapë në tradhti e sipër.

Disa nga incidentet më interesante të këtij akti janë publikuar online.