Ky është momenti kur një vajzë e re hidhet në një liqen në Rusi, vetëm që të zbulojë nëse uji është tërësisht i ngrirë.

Guximtarja ishte vetëm me të brendshme kur u përplas me akullin dhe lëndoi kycin e këmbës.

Ajo mbeti për disa minuta mbi akull pasi ishte e tronditur dhe konfuze rreth asaj që ndodhi.

Mashkulli që e filmon dëgjohet duke qeshur, ndërkohë që vajza fiton forcë për tu ngritur në këmbë. Në fund dëgjohet duke kërkuar ndihmë pasi ndjen dhimbje të mëdha në këmbë, por fatmirësisht nuk ka patur lëndime serioze.