+18/ Pornostari i vetëm shqiptar, njihuni me Antonion nga Berati dhe “preferencat” e tij (FOTO) – AlpeGossip
+18/ Pornostari i vetëm shqiptar, njihuni me Antonion nga Berati dhe “preferencat” e tij (FOTO)

+18/ Pornostari i vetëm shqiptar, njihuni me Antonion nga Berati dhe “preferencat” e tij (FOTO)

Shpeshherë kemi parë që vajza të ndryshme nxjerrin në shitje virgjërinë e tyre në këmbim të parave, madje në dy raste vajzat kanë qenë nga Shqipëria.
Sigurisht, askush nuk mund t’i gjykojë sa kohë kanë jetën e tyre dhe janë në moshë madhore ku veprimet i marrin me arsyen e tyre.

Por, çfarë mendojnë prindërit për këtë fenomen?!

Nëse jeni befasuar nga vajzat që shesin virgjërinë, me siguri nuk keni parë akoma Antonion nga Berati, i cili e mund të thuhet që është “pornostari i parë” shqiptar i deklaruar.

Në një faqe të pornografike, Antonio ka postuar foto të tijat, duke dhënë edhe informacionet personale teksa mban nofkën “CrazyAntonio”.

Ai është 20 vjeç, ka mbaruar shkollën e mesme dhe disa informacione tjera që do i gjeni më poshtë.

Antonio nuk është rast i rrallë, ama është i pazakontë duke pasur parasysh natyrën tradicionale të burrave shqiptarë. Ju çfarë mendoni?!