8 gjërat që po bëni gabim dhe që po ju rrezikojnë martesën – AlpeGossip
8 gjërat që po bëni gabim dhe që po ju rrezikojnë martesën

8 gjërat që po bëni gabim dhe që po ju rrezikojnë martesën

Martesa mes dy personave është diçka e shenjtë. Në ditët e sotme ndoshta është bërë më e lehtë që njerëzit të divorcohen, pasi nuk mund të shtyhet jeta me dikë që nuk e do, ose nuk të do.

Gjithsesi divorci për ata që e kanë provuar nuk është diçka e lehtë, prandaj synimi i të gjithëve duhet të jetë që të shpëjtojnë martesën e tyre. Por si mund të shpëtohet një marrëdhënie në krizë?

Ne në fakt sot përmes këtij artikulli do ju japim këshilla sesi mos ta çoni martesën tuaj në krizë e aq më pak në divorc. Lexoni këshillat e mëposhtme, sepse mbase mund t’ju vlejnë.

  1. Mos flisni asnjëherë pas krahëve për bashkëshortin ose bashkëshorten tuaj
  2. Thuaja partnerit tënd çfarë ai nuk e bën mirë
  3. Mos vendos kurrë veten tënde në vendin e partnerit
  4. Kuptoni që kur duhet të bëni një pauzë në debatin tuaj
  5. Mundohuni të mos debatoni në sy të të gjithëve
  6. Mos prisni gjatë për të folur për problemet që ju shqetësojnë