8 mënyra për të zhdukur njëherë e mirë format e të brendshmeve – AlpeGossip
8 mënyra për të zhdukur njëherë e mirë format e të brendshmeve

8 mënyra për të zhdukur njëherë e mirë format e të brendshmeve

Le të jemi të sinqertë, jemi tanët këtu! A nuk i hidhni dhe ju një sy të pasmeve përpara se të dilni nga shtëpia për të parë nëse duken vijat e të brendshmeve? Unë po…

Në vijim, do ju tregojmë 8 lloje veshjesh që iu ndihmojnë për të zhdukur  format e të brendshmeve.

Veshje materiale të trasha ose me teksturë që mbulojnë vijat

Veshje print që i maskojnë vijat

Vishni geta për të njëtrajtësuar siluetën  

Fustane të brendshme

Të brendshme pa tegela

Të brendshme ngjitëse si yjet e tapetit të kuq

 

Të brendshme në formë bokserash për meshkuj

Trupore apo korse