“KEMI QENË TË LIDHUR…”/ Ardit Çuni flet për eksperiencën e parë sek*suale: Na kapi… – AlpeGossip
“KEMI QENË TË LIDHUR…”/ Ardit Çuni flet për eksperiencën e parë sek*suale: Na kapi…

“KEMI QENË TË LIDHUR…”/ Ardit Çuni flet për eksperiencën e parë sek*suale: Na kapi…

Këngëtari i njohur, Ardit Çuni ka qenë së fundmi i ftuar në “Prive”. Ai ka zbuluar shumë të pathëna rreth jetës private, mes të tjerash dhe eks periencën e parë se ksu ale. Arditi ka rr ëfyer se ka kryer marr ëdhënie për herë të parë në vitin 2011 dhe është ndodhur në një situatë shumë të sik letshme. Ai dhe e dashura ndodheshin në qendrën kulturore dhe janë kapur mat nga drejtori i qendrës.

“Të jesh 15-16 vjeç, aq më tepër në kohën tonë kur jemi rritur, se tashmë i dinë që 12, është pak e çuditshme dhe shumë gjëra janë të pazbuluara, kështu që thjesht ishte një vajzë që ishim të lidhur dhe thjesht ndodhi. Ishim në një vend shumë interesant, në qendër kulturore. Unë në atë kohë shkoja shumë, sepse jam marrë me shumë aktivitete kur kam qenë adoleshent. Gjëja më gazmore është pjesa kur na ka kapur drejtori i qendrës kulturore. Ajo është një ndër sikl etet më të mëdhaja që mund të kem patur në jetë, është diçka që ka mbetur në memorie”, ka treguar Arditi.