TEST PSIKOLOGJIK DASHURIE: Ajo ç’ka sheh në fillim zbulon si je në marrëdhëniet e tua – AlpeGossip
TEST PSIKOLOGJIK DASHURIE: Ajo ç’ka sheh në fillim zbulon si je në marrëdhëniet e tua

TEST PSIKOLOGJIK DASHURIE: Ajo ç’ka sheh në fillim zbulon si je në marrëdhëniet e tua

Duhet vetëm të shihni këtë fotografi për një moment dhe të kuptoni çfarë patë në fillim. Lejojeni intuitën tuaj të veprojë dhe qëndrojini besnik asaj që vutë re në fillim.

Një shandan ose një qiri-Nëse gjëja e parë që vutë re është një shandan ose një qiri, do të thotë që jeni një person i drejtpërdrejtë dhe i sigurt në vetvete. Kur doni dikë, nuk keni frikë ta demonstroni. Për ju dashuria është diçka e bukur që nuk duhet mbajtur fshehur. I vetmi problem që keni është se ndonjëherë nuk arrini ta kontrolloni temperamentin tuaj dhe përfundoni duke diskutuar për gjëra të kota. Gajtë jetës suaj, shumë herë i keni humbur dashuritë për shkak të krenarisë. Duhet të filloni të jeni më të përulur dhe të pranoni që nuk keni gjithmonë të drejtë nëse doni që marrëdhëniet tuaja të përmirësohen.

Fytyra e një gruaje-Nëse keni parë fytyrën e një gruaje, është sepse jeni një person me ndjenja të pastra, që dashurohet përgjithmonë. Për ju dashuria është gjithçka. I dorëzoheni romantizmit me shumë pasion dhe nuk e lini dikë jashtë vëmendjes. Mirëpo problemi juaj kryesor është se keni vështirësi të ndërmerrni impenjime afatgjata.

Ju intereson më shumë ajo që ndjeni në një çast të caktuar dhe nëse pa pritur kuptoni që flaka po shuhet, nuk mund të ktheheni prapa. Ja sepse është e vështirë për ju të mbani marrëdhënie afatgjata dhe projekte të shtrira në kohë.

Fytyra e një burri-Nëse keni parë fytyrën e një burri, kjo sepse jeni një person pak i tërhequr që e ka të vështirë të shprehë qartë ndjenjat e tij. Shumë herë fshiheni pas rrjeteve sociale ose pajisjeve elektronike për të kontaktuar personat që doni, sepse nuk keni guxim të bëni hapin e radhës. Megjithatë jeni xhentilë, mirëkuptues dhe jepni gjithçka për personin në krah. Duke qenë se nuk i shprehni ndjenjat, keni edhe probleme sepse prisni që tjetri ta kuptojë vetë ç’po ndodh, por deri më sot askush nuk ka mundur të lexojë mendimet.