8 TRENDE TË REJA/ Përgjegjës për të cilat janë Bottega Veneta, Prada dhe Gucci – AlpeGossip
8 TRENDE TË REJA/ Përgjegjës për të cilat janë Bottega Veneta, Prada dhe Gucci

8 TRENDE TË REJA/ Përgjegjës për të cilat janë Bottega Veneta, Prada dhe Gucci

Këtë vjeshtë-dimër, askush më mirë se ju nuk e di se çfarë ju duhet (ose nuk ju duhet) në garderobë, megjithatë kjo nuk do të thotë që të mos na interesojnë trendet e momentit, qoftë edhe për kuriozitet dhe kush më mirë se koleksionet e fundit të dizajnerëve mund të na i prezantojnë.

1 – Thekët bohemianë

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

BOTTEGA VENETA

2 – Çizmet prej gome

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

BOTTEGA VENETA

3 – Aksesorët dhe detajet prej zinxhiri

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

BOTTEGA VENETA

4 – Thjesht kafe

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

PRADA

5 – Jelekët e thurur

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

PRADA

6 – Pallto me rrip në mes

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

PRADA

7 – Dorashka jo të zakonshme

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

GUCCI

8 – Xhinse të gjera të shkujdesura

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

GUCCI

Burimi: WhoWhatWear