”A JE PËR LIDHJE SERIOZE?” Gjyste Vulaj i kthehet ndjekësit: Kam 26 vjet që… – AlpeGossip
”A JE PËR LIDHJE SERIOZE?” Gjyste Vulaj i kthehet ndjekësit: Kam 26 vjet që…

”A JE PËR LIDHJE SERIOZE?” Gjyste Vulaj i kthehet ndjekësit: Kam 26 vjet që…

Rrjetet sociale janë kthyer në mënyrën më të përdorur të komunikimit. Pothuajse çdo njeri zotëron instagramin, facebook-un ose twitterin personal, ku përveç se ndan foto ose video sipas dëshirës, po ashtu komunikon me njerëzit e afërt ose jo. Edhe të famshmit, ku mund të përmendim në rastin konkret këngëtaren Gjyste Vulaj, marrin dhe dërgojnë mesazhe me fansat në saj të rrjeteve sociale.

Siç është e ditur fansat vazhdimisht iu shkruajnë idhujve të tyre mesazhe nga më ndryshmet. Një mesazh me kontekst që i përket pikërisht ditëve tona, ku propozimet nuk bëhen më në mënyra formale (rrallë) e thjesht mjafton një mesazh i shkurtër për të dalë direkt në temë, i është dërguar sot Gjyste Vulajt.

Gjyste ka marrë mesazhin “Prsh si jeni, a jeni mire? A jeni për lidhje serioze?” dhe këtë mesazh e ka ndarë në Instastoryn e saj. Këngëtarja i ka dhënë përgjigjen epike : “E kam një lidhje serioze që 26 vjet dhe dy fëmijë. Faleminderit.”

Ajo i ka kthyer përgjigjen epike dhe bisedën e ndarë në instastory, e ka shoqëruar me shkrimin: “Ç’ka s’shef njeri n’rrijete socijale! Lidhje serioze!!”, dhe sa të drejtë ka.