A JENI GATI TË VISHENI SHPEJT DHE THJESHT FARE? Pesë modelet e kostumeve që do t’i shohim kudo në 2020-n - AlpeGossip
A JENI GATI TË VISHENI SHPEJT DHE THJESHT FARE? Pesë modelet e kostumeve që do t’i shohim kudo në 2020-n

A JENI GATI TË VISHENI SHPEJT DHE THJESHT FARE? Pesë modelet e kostumeve që do t’i shohim kudo në 2020-n

Harrojeni! Kostumet nuk janë vetëm për burrat tanimë!

Falë “Coco Chanel” dhe “Yves Saint Laurent”, kostumet janë bërë prej kohësh pjesë e veshjeve të  grave moderne dhe këtë vit më shumë se kurrë janë rikthyer fuqishëm në modë!

Përveç kohës së madhe që ju kursejnë në zgjedhjen e kombinimit të duhur, kostumet janë dhe një veshje ideale për çdo event.

A jeni gati për të parë se cilat stile të kostumeve do të jenë të mëdha këtë sezon që vjen? Ne kemi sjellë 5 më kryesoret që po i përcjellim për t’ju ndihmua herën tjetër që do të dilni për shopping.

Kostumet e shkurtër

Ngjyrat pastel

E zeza klasike

Ngjyrat vibrante

Dizajni me vija

/WhoWhatWear