A JENI NË LISTË? Shenjat e horoskopit që nuk mund të heqin dorë kollaj nga ish-at – AlpeGossip
A JENI NË LISTË? Shenjat e horoskopit që nuk mund të heqin dorë kollaj nga ish-at

A JENI NË LISTË? Shenjat e horoskopit që nuk mund të heqin dorë kollaj nga ish-at

Demi

Ata e kanë të vështirë të heqin dorë nga dikush që duan. Ata nuk hyjnë lehtë në një marrëdhënie, por kur e bëjnë, e japin plotësisht veten. Është shumë e vështirë për ta që të harrojnë ish-in e tyre, aq lehtë sa priret ta bëjë ky i fundit. Kjo gjë i lë demat zemërthyer.

Peshqit

Ish-ët e tyre vazhdojnë të kthehen sepse nuk mund të ngopen me Peshqit. Kjo shenjë e horoskopit është shumë e dashur, e zgjuar dhe shumë intuitive. Ata janë të shkëlqyer në marrëdhënie. Kështu që ish-ët e tyre pendohen që i lanë dhe përpiqen të kthehen së bashku me ta. Disa pothuajse ia dalin, por Peshqit janë shumë të kujdesshëm me zemrën e tyre. Ata nuk do të lejojnë askënd ta thyejë atë lehtësisht.

Virgjëresha

Nëse u jepet një shans i dytë, ata përpiqen të korrigjojnë gabimet e tyre. Virgjëreshat e dinë se edhe pse arrijnë perfeksionin në të gjitha aspektet e jetës, nuk mund ta arrijnë atë në marrëdhënie. Prandaj, ata përpiqen me këmbëngulje ta bëjnë ish-in e tyre t’i kujtojë dhe të kthehen së bashku. Gjithçka që duan është një shans i dytë në marrëdhënie.

Gaforrja

Ata mërziten shumë, kur dikush ndahet me ta. Ata i japin përparësi dashurisë në shkallën më të lartë dhe janë shumë të kujdesshëm, mbështetës dhe të dashur ndaj kujtdo. Ka shumë mundësi që ata të lidhen sërish me ish-in e tyre, sikur asgjë të mos ketë ndodhur.