A KA DIÇKA MES TYRE? Kristi sqaron raportin me Dean: Unë dua një marrëdhënie… – AlpeGossip
A KA DIÇKA MES TYRE? Kristi sqaron raportin me Dean: Unë dua një marrëdhënie…

A KA DIÇKA MES TYRE? Kristi sqaron raportin me Dean: Unë dua një marrëdhënie…

Pas përfundimit të “Big Brother VIP”, Kristi dhe Dea u panë shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrit dhe ngado u aludua se mes tyre mund të kishte diçka më shumë se shoqëri.

I ftuar ditën e sotme në rubrikën “Mos i bjer me Top”, Kristi sqaroi këtë raport, teksa tha se mes tyre ka vetëm shoqëri dhe marrëdhënie punë.

“Unë dua marrëdhënie pune me Dean njëherë. Ajo duhet të kalojë ca teste. Së pari të kalojë testin jurisë te ‘She is on Top’. Aty duhet të biem dakord për imazhin e vajzës që quam. Pastaj mund të negociojmë për më shumë. Vajzat shqiptare nuk flirtojnë fare. E kanë frikë. Kanë frikë të jenë personi që inicion. Flirtojnë kur kanë interes shumë të madh. Nuk kanë natyrë flirtuese.”- tha Kristi.