A vesh tanga ti? Fëmijët e Piter Pan sikletosin të ftuarin – AlpeGossip
A vesh tanga ti? Fëmijët e Piter Pan sikletosin të ftuarin

A vesh tanga ti? Fëmijët e Piter Pan sikletosin të ftuarin

Fëmijët e emisionit “Në kurthin e Piter Pan”, i vënë shpesh në siklet të ftuarit me pyetjet e tyre të paparashikueshme dhe kështu ka ndodhur edhe sot ku i ftuar është Renato Mekolli.

Shefi i kuzhinës kishte sjellë për fëmijët shumë ushqime të mira, por nuk e priste që ata t’i bënin pyetje të tilla.

“Ti vesh bokse apo tanga?”, e pyeti një nga fëmijët Renaton i cili nisi të qeshte i habitur.

 

“Asgjë”, u përgjigj Renato pyetjes teksa të qeshurat nuk ndaluan për asnjë çast me pyetjet që iu drejtuan.