ADHURONI AROMËN E MIMOZAVE? Ja çfarë parfumi duhet të përdorni – AlpeGossip
ADHURONI AROMËN E MIMOZAVE? Ja çfarë parfumi duhet të përdorni

ADHURONI AROMËN E MIMOZAVE? Ja çfarë parfumi duhet të përdorni

Bima e mimozës ka një traditë të lashtë në parfumeri aq sa është e pamundur të mos e dallosh aromën e tyre në parfume të ndryshme. Aroma e ëmbël e mimozave vjen si një përzierje e mjaltit, irisit dhe pudrës. Që në mitologjinë egjiptiane, mimozat janë përshkruar si pema e jetës. Për informacion shtesë, thuhet se aroma e tyre ka veti në lehtësimin e stresit dhe depresionit.

Çfarë parfumi duhet të përdorni, nëse adhuroni

Ardhja e pranverës është koha kur çelin mimozat, ndaj nëse e preferoni aromën e tyre, mund t’ju kemi lehtësuar punë me parfumin.

Disa parfumë që kanë në përmbajtjen e tyre edhe mimoza:

Çfarë parfumi duhet të përdorni, nëse adhuroni

Lancôme Poême
Annick Goutal le Mimosa
Bulgari Pour Femme
Caron Farnesiana

Çfarë parfumi duhet të përdorni, nëse adhuroni

Amouge Love Mimosa
Chanel Coco
DKNY Energising for Women
Fragonard Mimosa
Frédéric Malle Une Fleur de Cassie
Guerlain Après L’Ondée

Çfarë parfumi duhet të përdorni, nëse adhuroni

Gucci Alchemist’s Garden Winter Spring
Jo Malone London Mimosa & Cardamom
L’Artisan Parfumeur Mimosa Pour Moi
L’Artisan Parfumeur Mon Numéro 1
Miller Harris Couer de Fleur
Philospohy Baby Grace

Çfarë parfumi duhet të përdorni, nëse adhuroni

Prada Infusion de Mimosa
Versace Yellow Diamond
Vince Camuto Divina