“ALARM, ALARM”/ Beatrix dhe Donaldi lahen sërish bashkë, biseda që bënë në dush (VIDEO) – AlpeGossip
“ALARM, ALARM”/ Beatrix dhe Donaldi lahen sërish bashkë, biseda që bënë në dush (VIDEO)

“ALARM, ALARM”/ Beatrix dhe Donaldi lahen sërish bashkë, biseda që bënë në dush (VIDEO)

Përveçse rrinë gjatë gjithë kohës bashkë, ata të dy madje edhe lahen bashkë. Këngëtarja dhe aktori kanë bërë dush sërish bashkë, ku edhe kanë biseduar me njëri-tjetrin.

Madje Antonela që kaloi aty dhe i “zuri mat” nuk qëndron pa i ngacmuar duke u thënë: “Uaa, alarm, alarm”.

“Alarm, alarm”/ Beatrix dhe Donaldi lahen sërish bashkë,

Biseda:

Antonela: Uaa, alarm, alarm, kapet një çift i lumtur

Donaldi: Na kap një foto

Beatrix: Çfarë po mendon?

Donald: Po ti për kë mendon?

Beatarix: ….

Donaldi: Lëre se e di

Beatrix: Po pse më pyet?

Donaldi: Po kot, harrova që…