Alban Dudushi i merrka “borxh” syzet e gruas dhe e paska zakon (FOTO) – AlpeGossip
Alban Dudushi i merrka “borxh” syzet e gruas dhe e paska zakon (FOTO)

Alban Dudushi i merrka “borxh” syzet e gruas dhe e paska zakon (FOTO)

Syzet mund të jenë uniseks po e kemi shumë të qartë që janë të Bietës. Bieta i ka thuajse në çdo foto në Instagram, edhe aty ku është me Albanin.

Dhe duke ecur e shfletuar në profilin e Bietës, gjejeni çfarë zbuluam? S`është hera e parë që Albani ia merr borxh të njëjtat syze. I paska vënë edhe njëherë me po të njëjtën bluzë. Tani e kuptuam. Mund t`i ketë thënë: “Zemër m`i jep pak syzet e tua se më shkojnë me këtë bluzën”. Ajo s`e ka bërë fjalën dy se si i thonë burrë e grua, mish e thua.