ALIENË E KUAJ/ Veshjet më të çuditshme në “Met Gala 2021”, kryeson Kim Kardashian (FOTOT) – AlpeGossip
ALIENË E KUAJ/ Veshjet më të çuditshme në “Met Gala 2021”, kryeson Kim Kardashian (FOTOT)

ALIENË E KUAJ/ Veshjet më të çuditshme në “Met Gala 2021”, kryeson Kim Kardashian (FOTOT)

Met Gala është një nga netët më të mëdha në botën e modës.

Tema e këtij viti ishte “Në Amerikë: Një leksik i modës”, dhe ndërsa disa veshje u përshëndetën si magjepsëse dhe stil i Hollivudit të vjetër, të tjerat ishin thjesht konfuzuese dhe qesharake.

Ja një përmbledhje e memeve dhe komenteve më “funny” nga mbrëmja.

Mbretëresha e memeve Kim Kardashian e dinte saktësisht se çfarë po bënte kur u shfaq me një veshje të zezë me fytyrën komplet të mbuluar. Krahasimet kanë nisur nga dementor tek Harry Potter, krijesat e errësirës që thithnin lumturinë nga njerëzit deri tek demonët, përgjegjës për paralizat e gjumit. Disa madje kanë thënë se nëse alienët ekzistojnë, do të dukeshin kështu.