ANGELINA JOLIE SHIHET MË NË FORMË SE KURRË/ Shoqëron fëmijët për të kaluar një ditë ndryshe (FOTO) – AlpeGossip
ANGELINA JOLIE SHIHET MË NË FORMË SE KURRË/  Shoqëron fëmijët për të kaluar një ditë ndryshe (FOTO)

ANGELINA JOLIE SHIHET MË NË FORMË SE KURRË/ Shoqëron fëmijët për të kaluar një ditë ndryshe (FOTO)

Angelina Jolie ka shijuar në maksimum ditët e fundit të muajit shkurt së bashku me 6 fëmijët e saj.
Ajo i ka shoqëruar ata për të parë filmin ‘The Boy Who Harnessed The Wind’. Burime pranë ‘Hollywoodlife’, kanë treguar se fëmijët hynë në hotelin ‘Crosby’, për ta shijuar atje filmin, pa qenë nevoja për të shkuar në kinema.

Angelina i shoqëroi gjithashtu fëmijët për të parë një dokumentar të titulluar ‘Serendipity’, pjesë e të cilit ka qenë dhe vetë aktorja.
Menjëherë pas kësaj, ata kanë bërë ‘shopping’ dhe kanë darkuar në vendin e quajtur ‘Nobu’.
Siç duket periudha e vështirë e Angelinës ka kaluar dhe tashmë ajo po shijon kohën e plotë me fëmijët e saj.