ANKOHET LORI HOXHA/ Fashionista është shëndoshur dhe fajin e kemi të gjithë ne (FOTO) – AlpeGossip
ANKOHET LORI HOXHA/ Fashionista  është shëndoshur dhe fajin e kemi të gjithë ne (FOTO)

ANKOHET LORI HOXHA/ Fashionista është shëndoshur dhe fajin e kemi të gjithë ne (FOTO)

Lori Hoxha është përballur me një surprizë aspak të këndshme që i ka ndodhur pas shpërnguljes së saj në Londër.

Fashionista u është ankuar të gjithë fansave të saj me të cilët ka komunikim të përhershëm për faktin se që pas udhëtimit në Britani, ka nisur të shtojë në peshë.

Ajo e përshkruan këtë situatë me termin “Heathrow Injection”, që në fakt është një metaforë për shtimin në peshë të një personi që emigron drejt Londrës për një qëndrim të zgjatur.

“Gjithë këto budallallëqe që më shkruani çdo ditë dhe asnjëri nuk më kishte thënë për “Heathrow Injection”, shkruan Lori.

Kjo do të thotë se nuk duhet të çuditemi aspak nëse Lori shëndoshet dhe vjen në Shqipëri me disa kilogramë plus!