Arilena me set të ri fotografik, duket një yll i vërtetë – AlpeGossip
Arilena me set të ri fotografik, duket një yll i vërtetë

Arilena me set të ri fotografik, duket një yll i vërtetë

“Nëntori” i saj po shijon suksesin në çdo muaj të vitit, në kontinente të ndryshme të kohës e kudo, pa kufinj. Këngëtarja e njohur Arilena Ara, e cila vetëm në fillim të këtij viti mori çmimin e “The Best Aëards” në Paris, ka vendosur të udhëtoj në një të tjetër shtet për një eksperiencë të re.

Së fundmi, ajo vizitoi qytetin metropolitan të Neë York-ut, ku si pjesë e axhendës së saj profesionale, ishte edhe një seti i ri fotografik me të mirënjohurin Fadil Berisha. Nga ky sesion i ri, janë publikuar disa foto të artistes së talentuar, dhe ajo duket vërtet shumë e bukur.

 

Po, ju si mendoni për fotot e reja të saj?