JU SI MENDONI? Këta janë 3 partnerët idealë për Bricjapët – AlpeGossip
JU SI MENDONI? Këta janë 3 partnerët idealë për Bricjapët

JU SI MENDONI? Këta janë 3 partnerët idealë për Bricjapët

Bricjapi është një shenjë ambicioze dhe më së shumti tërhiqet nga partnerët ambiciozë. Shenjat që duken më të përshtatshme dhe në përputhje me bricjapin përfshijnë një dem besnik dhe një virgjëreshë praktike. Megjithatë, numri një në listën e ndeshjeve më të mira për një bricjap është akrepi ambicioz, i orientuar drejt qëllimit, enigmatik.

Akrepi

Shpesh përshkruhen si një nga çiftet më të fuqishme të zodiakut, bricjapi dhe akrepi janë një përzierje magjepsëse. Të dy bëjnë lëvizje me kujdes në një marrëdhënie dhe mendojnë se besimi është diçka që duhet fituar. Por, mund të duhen muaj përpara se secili të jetë mjaft i rehatshëm për momente të pambrojtura. Megjithatë, me besim dhe dashuri, ata do të jenë thellësisht të përkushtuar ndaj njëri-tjetrit. Këta të dy janë punëtorë të zellshëm që vlerësojnë shtëpinë, familjen dhe sigurinë. Të dy janë privatë dhe të rezervuar, kështu që ky është një çift që zakonisht preferon të qëndrojë brenda sesa të dalë jashtë. Këta të dy ndajnë gjithashtu një lidhje të veçantë seksuale.

Demi

Statusi, mirëqenia financiare dhe arritjet janë të rëndësishme si për bricjapin ashtu edhe për demin. Të dy janë në marrëdhënie të forta dhe të qëndrueshme dhe ndajnë një qasje tradicionale ndaj dashurisë dhe martesës. Këta të dy do të gjejnë shumë për të admiruar tek njëri-tjetri. Admirimi i ndërsjellë është çelësi i dashurisë për bricjapin dhe demin. Megjithatë, ky çift duhet të kujtojë se ata janë para së gjithash të dashuruar, jo kolegë biznesi.

Virgjëresha

Bricjapi dhe virgjëresha janë shpirtra të afërm dhe janë jashtëzakonisht të aftë për të krijuar një marrëdhënie të suksesshme dhe të qëndrueshme. Të dy punojnë shumë dhe janë të përkushtuar për të arritur qëllimet e tyre. Këta të dy do të kenë një pjekuri në marrëdhënien e tyre që premton sukses në çdo gjë që bëjnë së bashku. Sigurisht, nga jashtë ky mund të mos duket si një çift shumë emocionues, por duke qenë se rregullsia dhe siguria do të thotë shumë për këtë çift, jeta e tyre e qetë së bashku i shkon mirë. Ata e bëjnë njëri-tjetrin të ndihet i sigurt, kështu që intimiteti seksual është i siguruar.