MBETËM PA FJALË/ Nuk do ta imagjinoni sa fiton një pjesëtar i familjes “Kardashian-Jenner” për një postim në “Instagram” – AlpeGossip
MBETËM PA FJALË/ Nuk do ta imagjinoni sa fiton një pjesëtar i familjes “Kardashian-Jenner” për një postim në “Instagram”

MBETËM PA FJALË/ Nuk do ta imagjinoni sa fiton një pjesëtar i familjes “Kardashian-Jenner” për një postim në “Instagram”

Një mënyrë e te fituarit të ardhura është dhe ajo e postimeve në ‘Instagram’ dhe siç dihet familja ‘Kardashian-Jenner’ janë mbretëreshat e këtij rrjeti social. Por saktësisht sa fitojnë ato nga publikimet e tyre?

Ka qenë mamaja e motrave ‘Kardashian-Jenner’, Kriss Jenner, e cila e ka zbuluar këtë fakt në një intervistë për ‘Cbs Sunday Morning’.

Ajo u shpreh se vajzat e saj marrin shpesh herë oferta nga kompani të ndryshme për t’i sponsorizuar ata. Kriss specifikoi gjithashtu se sasia e parave që ato fitojnë varet nga posti që bëjnë apo produkti që kompania ka caktuar. Jenner e ka specifikuar të gjithën me një shembull, duke thënë se Kendall u pagua me 250.000 dollarë për postimin që ajo bëri për festivalin ‘Fyre’.

Nga kjo deklaratë e mamasë së motrave të famshme, mund të kuptohet qartë së cilat janë shumat marramendëse me të cilat ato paguhen ne rrjetet e tyre sociale