As vështirësitë e karrierës, as vajza e as gruaja. Japrakët e mamasë e bënë për të QARË Ilir Shaqirin – AlpeGossip
As vështirësitë e karrierës, as vajza e as gruaja. Japrakët e mamasë e bënë për të QARË Ilir Shaqirin

As vështirësitë e karrierës, as vajza e as gruaja. Japrakët e mamasë e bënë për të QARË Ilir Shaqirin

I ftuari i Rudinës sot ishte Ilir Shaqiri që foli për karrierën e tij, vështirësi e llimit, martesën e shpejtë për shkak të angazhimeve në punë, gruan dhe vajzën. Ato të dyja i bënë një videomesazh të këndshëm nga Barcelona, ku vajza ndodhej për punë dhe e ëma e shoqëronte. Po Iliri qau vetëm kur prindërit e tij, balerinët e parë të Teatrit të Operas dhe Baletit Desi Erebara dhe Estref Shaqiri, i bënë një përshëndetje. Në fund të mesazhit e ëma i tha se e priste në shtëpi pasi i kishte përgatitur ushqimin e tij të preferuar, japrakët.

“Po qaj për japrakët që mbaruan se i hëngra. Po ka më të mirë se japrakët nga dora e mamit? Jo që në Itali nuk ka kush m`i bën”, tha Iliri me humor teksa fshinte lotët.