ASKUSH NUK E KISHTE VËNË RE/ Ja e përbashkëta që kanë në fytyrë Diana, Kate dhe Meghan (FOTO) – AlpeGossip
ASKUSH NUK E KISHTE VËNË RE/ Ja e përbashkëta që kanë në fytyrë Diana, Kate dhe Meghan (FOTO)

ASKUSH NUK E KISHTE VËNË RE/ Ja e përbashkëta që kanë në fytyrë Diana, Kate dhe Meghan (FOTO)

Një koincidencë e jashtëzakonshme apo cfarë është kjo?? Sepse rrallëherë mund të ndodhë që vjehrra dhe dy nuset të kenë një tipar të tillë të përbashkët fizik në fytyrë si Diana, Kate dhe Meghan.

Është dashur një sy shumë i hollë për të vënë re se ajo cfarë  e lidh në këtë mënyrë princeshën e Wellsit me bashkëshortet e dy djemve të saj është ..nishani sipër buzës!!!

Nuk e kemi vënë re sepse që të treja nuk e kanë shumë të errët që të dallohet fort,  e mbase në disa momente  embulon dhe make up-i, por ai është aty: Diana dhe Meghani e kanë sipër buzës në anën e majtë, ndërsa Kate në atë të djathtë.

 

Është fantastike, si ka mundësi???